Coș de cumpărături

Închide

Coșul de cumpăraturi este gol.

Intră în cont

Închide
Mayam

Ulei esențial de Dafin 10 ml MAYAM

badge
badge
badge
19,90 lei   25,87 lei
economisește 23%
Taxe incluse.


Share pe
Descriere

Ulei esențial de Dafin 10 ml MAYAM 

Dafinul, cunoscut și sub numele de Laur, este un arbust originar din Marea Mediterană. Frunzele de dafin sunt recunoscute pentru utilizarea lor în preparatele culinare, oferindu-le o aromă aparte. Uleiul distilat din frunzele de dafin este recunoscut pentru proprietățile sale antiseptice, antiinflamatoare și antalgice, folosit în aplicații aromaterapeutice în caz de micoze și infecții cutanate, dureri reumatismale și musculare. În cosmetică este utilizat pentru îngrijirea și igiena pielii și a părului, fiind tonifiant, antioxidant și purifiant.

MOD DE UTILIZARE: 

  • este un produs ce nu se aplică pur pe piele, doar diluat cu ulei vegetal sau ca ingredient pentru prepararea compozițiilor cosmetice și de aromaterapie;
  • se poate include ca ingredient în tonere, loțiuni, creme, măști, frecții capilare, șampoane, seruri, balsamuri;
  • ca ingredient în pastă de dinți, apă de gură sau soluții de masaj gingival;
  • ca ingredient în unguente, balsamuri sau geluri pentru aplicații locale;
  • diluat în ulei vegetal pentru masaj pe plexul solar pentru intuiție, inspirație, încredere în sine; pentru frecții pe cutia toracică și partea superioară a spatelui în caz de gripă, viroze, afecțiuni respiratorii;
  • în vaporizatoare sau lumânări de aromaterapie;

      BENEFICII ȘI PROPRIETĂȚI:

      Ulei esențial de Dafin 10 ml MAYAM 

      • potrivit pentru tenul gras, cu tendințe acneice și pentru tenul tern, matur;
      • antibacterian puternic cu spectru larg;
      • combate afecțiunile cutanate: acnee, furuncule, micoze, ulcere;
      • antiinflamator, antioxidant;
      • experctorant și mucolitic, ajută în cazul afecțiunilor respiratorii;
      • tonifiant capilar, stimulează creșterea părului;
      • tonic general, ajută la concentrare și încrederea în forțele proprii;
      • se folosește pentru igiena intimă (Candida);
      • reduce aftele bucale și gingivita;
      • combate reumatismul, artrita, nevralgiile.

      INGREDIENTE:

      Ulei esențial de Dafin 10 ml MAYAM 

      cedrus atlantica bark oil*
      *100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. 
      Produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanță cu standardul ECOCERT. 

      ATENȚIONĂRI:

      • Doar pentru uz extern.
      • Înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare.
      • Nu este recomandat persoanelor alergice la compoziție, copiilor și femeilor însărcinate. 
      • A se evita contactul cu ochii.
      • A a nu se depozita la îndemâna și la vederea copiilor.
      • A se păstra la loc întunecat, uscat și răcoros.

        DESPRE PRODUCĂTOR: 

        ELEMENTAL este o companie promovează produse cosmetice și de aromaterapie naturale, prin intermediul brandului său, MAYAM. Ingredientele folosite sunt organice și nu există particularități chimice. Compania este certificată organic, Econcert/COSMOS, findu-le monitorizată activitatea în profunzime. ”Elemental este o afacere de familie care, prin brandul său MAYAM, are misiunea de a oferi produse și soluții eficiente, curate, care dau rezultate. Produse Cosmetice și de Aromaterapie lucrează în beneficiul dumneavoastră, la cele mai înalte standarde. Experții noștri sunt implicați în identificarea celor mai recente descoperiri științifice în domeniul îngrijirii pielii și părului și valorificarea extractelor botanice și a activelor inovatoare cunoscute ca fiind bogate în substanțe cu eficacitate dovedită. Acestea sunt crezul și promisiunea noastră.”

        19,90 lei 25,87 lei
        19,90 lei

        Clienții au cumpărat și...

        S-ar putea să-ți placă și...