Uleiul de chimen negru este bogat în compuși activi cu rol purifiant, antialergic, antifungic și antiinflamator, fiind folosit în cosmetică pentru îngrijirea pielii cu probleme.
Beneficii și proprietăți:
Este benefic pentru tenul cu tendințe acneice.
Are acțiune revitalizantă și fortifiantă, fiind benefic pentru păr și scalp.
Calmează pielea iritată și atenuează durerile articulațiilor inflamate.
Stimulează regenerarea țesuturilor și cicatrizarea.
Consolidează bariera naturală de protecție a pielii.
Ingrediente:
Ulei de chimen negru (Nigella sativa), obținut prin presarea semințelor de chimen negru.
Mod de utilizare:
Ca ingredient cosmetic, pentru îngrijirea pielii și a părului.
Atenționări:
A nu se consumă dacă sunteți alergici la unul din ingrediente. Doar pentru uz extern. A se păstra la temperatura camerei, ferit de razele soarelui. A nu se ține produsul aproape de surse de căldură. Nu se păstrează în frigider.