DIABET? TOP 6 INGREDIENTE BENEFICE PENTRU PREVENȚIE SAU TRATAMENT
Ce este diabetul?
Diabetul afectează modul în care organismul transformă alimentele în energie.Cea mai mare parte a alimentelor pe care le consumăm sunt descompuse în zahăr (numit și glucoză) și eliberat în fluxul sanguin. Atunci când nivelul de zahăr din sânge crește, acesta semnalează pancreasului să elibereze insulină. Insulina acționează ca o cheie pentru a lăsa zahărul din sânge să intre în celulele corpului pentru a fi folosit ca energie.
Dacă aveți diabet, organismul fie nu produce suficientă insulină, fie nu poate folosi insulina pe care o produce atât de bine pe cât ar trebui. Atunci când nu există suficientă insulină sau când celulele nu mai răspund la insulină, prea mult zahăr din sânge rămâne în fluxul sanguin. În timp, acest lucru poate cauza probleme grave de sănătate, cum ar fi boli de inimă, pierderea vederii și boli de rinichi.
💰 Citește articolul până la final și beneficiezi de o ofertă promoțională din partea noastră! 💰
Există două tipuri de diabet:
Diabet de tip 1: Este considerat a fi cauzat de o reacție autoimună (organismul se atacă pe sine din greșeală) și împiedică organismul să producă insulină. Aproximativ 5-10% dintre persoanele care suferă de diabet au diabet de tip 1. Simptomele diabetului de tip 1 se dezvoltă adesea rapid. De obicei, este diagnosticat la copii, adolescenți și adulți tineri. Tratamentul acestui tip de diabet constă în administrarea zilnică de insulină. În prezent, nimeni nu știe cum să prevină diabetul de tip 1.
Diabet de tip 2: Organismul nu folosește bine insulina și nu poate menține glicemia la niveluri normale. Aproximativ 90-95% dintre persoanele cu diabet au diabet de tip 2. Acesta se dezvoltă pe parcursul mai multor ani și este diagnosticat de obicei la adulți (dar din ce în ce mai mult la copii, adolescenți și adulți tineri). Este posibil să nu observați niciun simptom, așa că este important să vă testați glicemia dacă sunteți predispus la acest tip de diabet. Diabetul de tip 2 poate fi prevenit sau întârziat prin schimbări sănătoase ale stilului de viață, cum ar fi pierderea în greutate, consumul de alimente sănătoase și practicarea de activități fizice.
Cum să previi diabetul:
1. Gymnema silvestris
Gymnema este un arbust lemnos cățărător care provine din pădurile din India și Africa. Este folosit în scop medicinal în ayurveda (o practică medicală indiană străveche) de peste 2.000 de ani. Mestecatul frunzelor acestei plante poate interfera temporar cu capacitatea de a simți gustul dulce.
Beneficii:
- scade glicemia
- reduce cantitatea de zahăr absorbită de intestine
- reduce colesterolul LDL
- stimulează eliberarea de insulină în pancreas
2. Măslin
Extractul de frunze de măslin este o doză concentrată de substanțe nutritive din frunzele de măslin. Este o sursă puternică de antioxidanți care sprijină sistemul imunitar.
Luptând împotriva deteriorării celulelor care cauzează boli, antioxidanții acționează pentru a reduce riscul apariției multor boli - dar cercetările arată că această activitate din extractul de frunze de măslin poate contribui la o serie de alte beneficii pentru sănătate.
Beneficii:
- reduce riscurile asociate diabetului
- protejează inima
- previne cancerul
- protejează oasele și articulațiile
3. Coacaz negru
Coacăzele negre au un nivel ridicat de mangan, care este un mineral important care ajută la controlul nivelului de zahăr din sânge. Manganul poate contribui la secreția adecvată de insulină și poate ajuta la nivelarea glicemiei în cazul persoanelor cu diabet de tip 2.
Beneficii:
- managementul diabetului
- susține sistemul digestiv
- susține sănătatea ochilor
- reduce inflamația
4. Konjak
Konjac are mai multe potențiale beneficii pentru sănătate. Multe dintre aceste beneficii sunt legate de conținutul său ridicat de glucomanan, fibra dietetică solubilă care apare în mod natural în planta konjac.
Beneficii:
- managementul diabetului
- controlul greutății
- elimină constipația
- reduce nivelul de colesterol
5. Crușin
Originară din Europa, nordul Africii și vestul Asiei, crusinul este un arbust înalt, a cărui scoarță brun-cenușie conține minerale, mucilagii, rășini, flavonoide, având efect colagog, coleretic, purgativ, fiind recomandat că adjuvant în afecțiuni hepatice, afecțiuni digestive, infecții parazitare.
Beneficii:
- elimina balonare
- sustine sistemul digestiv
- ajută la eliminarea toxinelor
- combate obesitatea
6. Spirulina
Spirulina este o algă verde-albastră și se crede că este una dintre cele mai vechi forme de viață de pe Pământ.
Folosită pentru prima dată de azteci ca stimulent al rezistenței, spirulina este considerată un superaliment - o sursă completă de nutrienți, inclusiv niveluri de proteine comparabile cu cele ale ouălor.
Beneficii:
- scade nivelul de zahăr din sânge
- consolidează efectul insulinei
- previne și ameliorează afecțiunile neuropate
- reduce grăsimea din ficat
Bucură-te de toate aceste beneficii cu ajutorul produselor noastre:
1. Glicemo Natural & Healthy Way
Un flacon conține: 120 capsule
Mod de administrare: 2-4 capsule pe zi. în primele 3 zile se ia câte o singură capsulă pe zi, doză crescând, apoi gradat, astfel persoanele care iau medicație antidiabetica să aibă timp să se acomodeze cu administrarea produsului.
2. Konjak NaturLine
Un flacon conține: 90 capsule
Mod de administrare: 3 capsule înainte de micul dejun, 4 capsule înainte de masă de prânz și 3 capsule înainte de masă de seară, pe stomacul gol. (Dacă masa de seară este masa principală, se iau 4 capsule înainte de masa de seară și 3 capsule înainte de masa de prânz).
3. Spirulina Dr.Green
Un flacon conține: 120 capsule
Mod de administrare: 2 capsule de 2 ori pe zi