Coș de cumpărături

Închide

Coșul de cumpăraturi este gol.

Intră în cont

Închide

Servicii pentru clienți

Ramburs

 

Sistemul de ramburs

Presupune plata contravalorii comenzii în momentul ridicării coletului.

Veți achita suma totală scrisă pe Factura Fiscală/Sumarul Comenzii la Poșta Română sau la agentul de livrare în momentul în care doriți să intrați în posesia coletului. Plata este de tip numerar.

 

Plata online cu cardul

Puteți efectua plata online cu cardul dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină prin procesatorul de plăți online.

Cardurile acceptate la plată sunt VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD și MAESTRO.

În momentul în care selectați această metodă de plată, la apăsarea butonului veți fi redirecționat către o pagină securizată a procesatorului de plăți unde trebuie să introduceți datele cardului dumneavoastră.

Deoarece datele dumneavoastră personale sunt confidențiale, acestea sunt criptate și vor fi procesate direct de către banca emitentă a cardului și nu sunt disponibile angajaților Dr.Green sau oricăror altor persoane neautorizate.

 

Retur

Dacă, din orice motiv, nu ești 100% mulțumit de un produs pe care l-ai cumpărat, poți să îl returnezi în termen de 30 zile calendaristice din momentul în care ți-a fost livrat de către curier. Produsele pot fi returnate anunțând telefonic acest lucru.

Garanții

Noi garantăm pentru produsele noastre. Dacă din orice motiv nu ești mulțumit de ele le poți returna respectând condițiile prezente în termeni și condiții.

Cum cumpăr?

Pentru a găsi un produs, căutaţi-l în partea stângă a site-ului după afecţiuni, categorii,etc. sau folosind căsuţa "Caută" din partea de sus.

Ca să alegeţi un produs, apăsaţi pe "Adaugă în coş" sau pe "Adaugă în coşul tău" din dreptul acelui produs. După ce aţi ales toate produsele pe care doriţi să le cumpăraţi, apăsaţi pe "Cumpără aceste produse!" din "Coşul tău de cumpărături", apoi urmaţi paşii.

Când apare "Îți mulțumim pentru comanda efectuată!" înseamnă că ați realizat comanda cu succes.

De asemenea, dacă nu vă descurcaţi să plasaţi o comandă folosind site-ul, puteţi comanda telefonic la numărul afişat pe pagina oricărui produs.

Cum plătesc?

Plata se poate face online cu cardul cu ajutorul procesatorilor noștri de plăţi, prin ramburs sau prin virament bancar.

Livrare

Livrarea este de 14.9 lei, taxă unică către orice localitate din România și se va face cu SAMEDAY sau DPD. Livrare gratuită la comenzi de peste 198 lei.

Cariera Dr.Green

Dacă doriți să vă alăturați echipei Dr.Green va așteptăm să trimite-ți un CV la hr@dr-green.ro