Uleiul de rodie rafinat este un produs ideal pentru îngrijirea pielii, datorită proprietăților sale antioxidante și antiinflamatorii. Hidratează intens pielea, protejând-o împotriva radicalilor liberi și reducând inflamațiile.
Beneficii și proprietăți:
Hidratare intensivă a pielii
Protecție împotriva radicalilor liberi
Îmbunătățirea aspectului tenului
Calmează și repară pielea afectată de iritații, roșeață, crăpături sau după epilare.
Ingrediente:
Ulei de rodie (Punica granatum), obținut prin presarea semințelor fructului de rodie și rafinare ulterioară.
Mod de utilizare:
Ca ingredient cosmetic, pentru îngrijirea pielii și a părului.
Atenționări:
A nu se consumă dacă sunteți alergici la unul din ingrediente. Doar pentruuz extern.A se păstra la temperatura camerei, ferit de razele soarelui. A nu se ține produsul aproape de surse de căldură.Nu se păstrează în frigider. A nu se lasă la îndemâna copiilor.
Camy .
Imi place foarte mult uleiul de seminte de rodie!
Il folosesc in locul cremei de noapte pentru ten si sunt absolut incantata de rezultate. Si mirosul il ador
Il folosesc simplu (cel mai des) sau combinat cu uleiul de argan (in proportie 1:1)