Coș de cumpărături

Închide

Coșul de cumpăraturi este gol.

Intră în cont

Închide
Divine

Ulei extravirgin de cocos ecologic Divine 200ml

badge
17,50 lei   21,45 lei
economisește 18%
Taxe incluse.


Share pe
Descriere

Uleiul de cocos extravirgin ecologic

Uleiul de cocos extravirgin ecologic este obținut prin presarea la rece a miezului de nucă de cocos. Uleiul de cocos este semi-solid până la temperatura de 25 de grade dupa care devine lichid. Cu uz intern contribuie la: accelerarea arderii grăsimilor, reduce riscul afecțiunilor cardiace, cura de detoxifiere, efect puternic antiviral, antibacterian și antifungic. Cu uz extern este recomandată folosirea produsului ca produs cosmetic (îngrijirea părului, hidratarea scalpului), ingredient pentru produse cosmetice (utilizat ca element central în săpun, creme, loțiuni) sau ca aliment în diferite rețete.

Beneficii
Uleiul de cocos extravirgin ecologic

-Prezintă acțiune antimicrobiană și antifungică, susține sistemul imunitar și combate acțiunea nocivă a virusurilor și bacteriilor.

-Contribuie la menținerea bunei funcționări a glandei tiroide: prin aportul de acizi grași ajută glanda tiroidă sa asimileze vitaminele și mineralele.

-Un consum zilnic de ulei de cocos ajută la îmbunătățirea memoriei și sporește capacitatea de concentrare, datorită acizilor grași.

Ulei de cocos pentru uz extern, cosmetic:

- tratament împotriva ruperii firelor de păr

- puternic efect anti-îmbătrânire și anti-rid

- luptă contra problemelor tenului, acneei și imperfecțiunilor

- eficient în reducerea și eliminarea plăcii bacteriene din cavitatea bucală și menținerea sănătății dințiilor și a gingiilor

- uleiul de cocos este eficient pentru reducerea celulitei

Ulei de cocos pentru uz intern:

-pentru gătit, fie tratament în diferite afecțiuni.

cocos divine

Ingrediente:

ulei de cocos ecologic extravirgin.

Declarație nutrițională/100g:

Valoare energetică: 3700kj/900kcal

Grăsimi: 100g, din care:

- acizi grași saturați: 92,9g;

- acizi grași mononesaturați: 5,9g;

- acizi grași polinesaturați: 1,2gȘ

Glucide: 0g.

Diverse studii

-Există o popularitate din ce în ce mai mare pentru produsele din ulei de cocos datorită efectelor percepute asupra sănătății anumitor acizi grași cu lanț mediu; cu toate acestea, acidul lauric (C12: 0), acidul gras primar găsit în uleiul de cocos, s-a sugerat că se comportă atât ca acid gras cu lanț mediu, cât și cu lanț lung din punct de vedere metabolic. (T.C. Wallace, 2018)

-Utilizarea uleiului de cocos este promovată de mass-media pentru pierderea în greutate, îmbunătățirea profilului lipidic și alte efecte asupra sănătății, dar majoritatea studiilor au evaluat efectele acestui ulei asociate cu o dietă normală.

Bibliografie
17,50 lei 21,45 lei
17,50 lei

Clienții au cumpărat și...

S-ar putea să-ți placă și...