Nu ai un cont? Creează unul.
Am uitat parola
Coșul de cumpăraturi este gol.
Ulei obtinut prin presarea la rece a semintelor de susan.
Uleiul este apoi decantat si filtrat printr-un filtru de bumbac natural.
Actiune:
Uz intern:- oase fragile, osteoporoza- ajuta la eliberarea vaselor blocate de colesterol
Uz extern: excelent emolient (ulei pentru masaj), in masti pentru fata (antiseptic)
Mod de utilizare:
terapeutic, alimentar sau cosmetic.